Thursday, May 21, 2009

Blog Problems

Just wanted to do a quick post to let you all know I've been having problems getting on my blog to update. I'm trying to figure It out so as soon as I do I will be up and running again. I have heard others are having the same problem. I receive a message that read's. Internet explorer can not open this site, operation abort. Has anyone else had this problem. If you have I would love to know how to fix it. Have a great day,
Kathi

5 comments:

Deborah@ The Painted Nest said...

I've been getting that all day. There have been several sites I've been unable to view because of this same problem! It's so upsetting not to be able to visit my friends. If you find out what's wrong ~let me know. Blessings, Deborah

Lynns Lovelies said...

Kathi...I started having that problem last night,too. I get that message when I am just trying to read other blogs that are on my blog list. Glad you posted this, thought it was something to do with my Internet Explorer 8 that I just downloaded about a week ago.
Hopefully it will be repaired soon...

Take care,
Lynn

Alicia @ boylerpf said...

I was getting the problem last night but so far today, all seems to be well. I have no idea what to tell you to do other than to hang in there..it appears to be something with blogger.

Whimsical Creations said...

I started having that problem yesterday, too. I downloaded firefox and have been using that instead. Now I can open everything fine. BTW...I have found firefox opens everything faster.

trash talk said...

I've had that problem too, but when I click refresh it will allow me to open it up. I have a ticket for you on my blog.
Debbie